L’ajuntament de Tordera tanca avui el mandat amb l’últim ple i acomiadant del seu càrrec a 9 regidors/es del consistori


L’ajuntament de Tordera compleix avui un pur tràmit burocràtic. Es tracta de celebrar l’últim ple del mandat que servirà per aprovar l’acte de la sessió anterior i l’aprovació dels models de declaració dels membres electes a presentar en el registre d’interessos de l’ajuntament. Amb això es podrà tancar la carpeta del mandat i iniciar-ne un de nou. Hi ha diversos regidors que avui deixaran la taula de sessions de l’ajuntament.

És el cas de l’actual regidor de Promoció econòmica, Hisenda i Ocupació, Marçal Vilajeliu; La regidora de mobilitat i festes, Sílvia Català; El regidor de Serveis Socials i Ensenyament, Àngel Pous i el regidor d’obres i serveis i Pagesia, Carles Aulet.

També deixa el consistori el regidor d’urbanisme i medi Ambient, José Carlos Villaro. El regidor del PP, Xavier Martin amb responsabilitats en Seguretat també deixa la política local.

També deixen l’ajuntament la regidora del PSC, Carme Fernàndez; La regidora d’ERC, Anna Serra i la regidora no adscrita, Sílvia Mateos.

El darrer ple del mandat començarà avui a les 19:30h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.