Uns 29 alumnes de l’institut Lluís Companys es presenten a partir d’avui i fins divendres a la selectivitat


Una nova promoció d’alumnes de l’institut Lluís Companys comencen avui les proves d’accés als estudis universitaris. En total, el centre torderenc presentarà  una trentena d’ alumnes. Els exàmens per accedir a la universitat comencen avui i acabaran aquest divendres, 14 de juny. Aquest dimarts es faran proves com Català, Castellà, Ciències de la Terra o dibuix tècnic, demà els alumnes s’examinaran de Llengua estrangera, Història, Història de l’Art, Química o Matemàtiques, i finalment, dijous faran les proves de Geografia, Economia, Física, Llatí o Biologia. N’hem parlat amb la coordinadora de batxillerat de L’IES Lluís Companys, Núria Subira.

190611_001

Per aprovar les proves d’accés a la universitat és necessari obtenir una nota mínima de 4. La nota definitiva es calcula a partir del 40% de la nota de la selectivitat i el 60% de la nota mitjana del batxillerat.

Els alumnes del centre torderenc fan les proves de la selectivitat a l’Escola d’Enginyeria Tèxtil de Canet de Mar. Les qualificacions es coneixeran a finals de juny.