La Nostra Dansa avança l’estrena de les audicions de sardanes d’estiu en motiu del dia universal de la sardana


L’associació La Nostra Dansa obre aquest divendres el cicle de les audicions de sardanes en motiu del dia universal de la sardana. L’entitat estrena aquest 2019 nou president, en la figura d’en Marià Vilajeliu. En declaracions a Ràdio Tordera, assegura que enguany s’avança la programació de sardanes, que habitualment s’estrenava per la revetlla de Sant Joan. Ho faran amb la cobla francesa Tres Vents a la plaça de l’església a les 22:00h. Escoltem Marià Vilajeliu.

sardanes 1

Durant l’audició, es llegirà un missatge en honor al dia universal de la sardana.

sardanes 2

D’altra banda, Un any més es farà el curset de sardanes des de l’Associació La Nostra Dansa de Tordera. Com cada estiu, tots els infants i joves nascuts a partir de l’any 2014, així com també tots els adults que ho desitgin, podran aprendre a ballar sardanes i duran a terme tot un seguit d’activitats en relació amb aquesta dansa.

La inscripció es podrà fer omplint de forma manual la butlleta d’inscripció que trobareu, a partir de la setmana que ve, a diferents establiments de Tordera, i duent-la a Can Verdum abans del dia 24 de juny.

Les audicions i el curset de sardanes es faran a l’entorn de la plaça de l’església.