Una vintena de candidatures optaran divendres als premis #esporttorderenc


Aquest divendres 14 de juny els exteriors dels estudis centrals de la ràdio acolliran la gala d’entrega dels premis #esporttorderenc. Una vintena de candidatures en total s’han presentat per optar a les cinc categories que conformen aquests guardons. Millor Esportista de la temporada (Masculí-Femení), Millor Equip de la temporada (Masculí-femení), Millor equip base, Millor entrenador, Premi Ajuntament Tordera Somriu amb l’esport.  Des de l’equip d’esports de la ràdio concedirem el premi honorífic al Club d’Escacs Tordera per la seva exitosa trajectòria històrica esportiva. El Club Futbol Tordera, Club Judo Tordera, CEEB Tordera, l’Associació del rugbi La Tordera, Club Patí Tordera, el Club Patinatge Artístic Tordera, l’Athletic Club Tordera Parc, el Club Hoquei Mataró o el Club Triatló Blanes són algunes de les entitats que han presentat candidatures. Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera remarcava l’aposta de l’emissora per l’esport que es practica al poble i l’essència que es vol aconseguir amb aquests reconeixements.

Sabater premis 1

L’acte començarà a les 19:30h de la tarda, serà un programa especial en directe del Show dels Esports i comptarà amb l’actuació musical del grup torderenc Va de Retro