La Pubilla de Tordera Judit Duran Segona Dama Comarcal


La Pubilla de Tordera Judit Duran va ser escollida Segona Dama del Maresme aquest dissabte, a l’acte de proclamació del Pubillatge comarcal que es va fer a Pineda. La nova Pubilla del Maresme és Marta Garcia Lledó Pubilla d’Argentona i el nou Hereu del Maresme és Borja Galbany Agulló Hereu d’Arenys de Mar.

Durant l’acte es va acomiadar del càrrec d’hereu del Maresme, L’hereu de Tordera 2017, Joan Figueras qui en declaracions a Ràdio Pineda, feia una valoració molt positiva del seu pas pel pubillatge.

Joan Figueras

La pubilla de Tordera 2017, Martina Vallicrosa va deixar també la seva banda de dama comarcal. Recordem que durant el matí de dissabte es van fer les proves teòriques i pràctiques, a l’espai Sara Llorens, i a la tarda es fa fer l’acte de proclamació al pati de Can Comas. Cap a 400 persones van assistir a Pineda a l’acte de Proclamació de la nova Pubilla i Hereu del Maresme, amb la participació de més d’un centenar de persones representants del Pubillatge d’arreu de Catalunya.