Un grup de torderencs assistirà dijous a la setena trobada de Clubs de Lectura


La biblioteca de Tordera organitza dijous una sortida per anar al Teatre La Faràndula de Sabadell per gaudir de la representació de l’obra de teatre “Una Ilíada” en motiu de la 7a trobada de Clubs de Lectura.

A partir de La Ilíada, el clàssic d’Homer, Juan Carlos Martel ens porta a escena la història des d’una perspectiva contemporània, amb Eduard Farelo com a protagonista. Recolzant-se en la força del llenguatge, es reconstrueix mitjançant un soliloqui el violent poema èpic de Déus, amors i batalles que narra l’ira d’Aquil·les i els últims anys de la Guerra de Troia. Una Ilíada no és una recitació literal dels textos d’Homer, sinó una relectura actualitzada que parla sobre la insalvable atracció humana per la violència, la destrucció i el caos.

La directora de la biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons ens parla sobre l’activitat.

sortida club lectura

Les inscripcions estan tancades. Paral·lelament, avui a les 18:30h tindrem una nova sessió del club de Lectura, moderada per la Mercè Pujadas. En aquesta ocasió es parlarà sobre el llibre “L’escriptura secreta” de Sebastian Barry.