Lluís Franch, nomenat nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva


El Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), a proposta del seu president, el Dr. Joan Guix, ha nomenat Lluís Franch nou Director Gerent de la institució. Franch prendrà possessió del nou càrrec aquest dilluns 3 de juny. El relleu es produeix després que el passat 1 de març hi va haver un canvi a la presidència d’aquest òrgan i l’actual president ha proposat un nou perfil per assumir la gerència de la CSMS.

Franch és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en Salut Pública per la Universitat de Montpellier, també compta amb un Curs en Alta Direcció d’ESADE i és MBA per la Universitat de Girona (conveni Harvard i IESE).

Ha estat inspector mèdic adjunt a la Direcció de l’Hospital Trueta de Girona (1984-1986), ha estat cap de secció estadística de l’Àrea de Gestió 4 de Girona a l’Institut Català de la Salut (ICS) (1986-1989), també ha estat director mèdic del Sector Girona de l’ICS (1989-1991).