Arriba la sisena edició de La Mirada del Poeta


El proper divendres 7 de juny arriba l’acte central de La Mirada del poeta que organitza el Teatre Clavé i la Biblioteca de Tordera: una passejada poètica per diversos indrets de Tordera basada en el llibre “Argila” d’ Anna Aguilar-Amat.

Aquesta serà la sisena edició de La Mirada del poeta que s’iniciarà a les 21:30h a l’exterior de la Biblioteca de Tordera, des d’on el públic recorrerà diversos espais i equipaments del municipi en què tindran lloc propostes artístiques basades en la poesia d’Aguilar-Amat. Josep Navarro, director del Teatre, afirma que l’acte central de La Mirada del Poeta és una proposta que permet caminar tranquil·lament pels indrets més significatius de Tordera per a poder reflexionar; permet gaudir de l’entorn més proper i observar-lo des d’un primer pla, des de la proximitat. Així mateix, també permet també tenir un contacte directe amb els indrets per on es desenvolupa l’acció de les lectures. Josep Navarro detalla el recorregut d’aquest esdeveniment.

navarro mirada poeta 1

Enguany, més col·laboradors han volgut participar de La Mirada del Poeta. A més, del CFA del Teatre Clavé i alumnes de l’escola d’Adults, també col·labora alumnes de secundària de l’IES Lluís Companys i l’Institut Tordària, el Fòrum pel Teatre i la Cultura, l’equip de tècnics del Teatre Clavé i artesans que protagonitzaran alguns dels actes. Josep Navarro destaca que, aquest any, també comptarà amb recolzaments molt especials.

navarro mirada poeta 2

Per assistir com a públic a l’acte central de La Mirada del poeta del divendres 7 de juny és imprescindible recollir anticipadament una entrada. Les entrades són gratuïtes i es distribueixen en quatre indrets: el Teatre Clavé, la Biblioteca de Tordera, l’Institut Lluís Companys i l’Institut Tordària. La Mirada del poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera, l’Institut Lluís Companys i l’Institut Tordària, que rep el suport de la Diputació de Barcelona.