La plataforma Aturem la C-32 farà diumenge una concentració de prostesta davant l’Ajuntament de Lloret


La plataforma Aturem la C-32 i Lloret en Comú  critiquen la tala d’arbres que empreses vinculades a Abertis estan fent aquest dies abans que s’executin les obres del ramal de l’autopista C-32. Els opositors a la infraestructura que connectaria Tordera amb Lloret per una via ràpida lamenten que la Generalitat tiri pel dret quan l’obra està pendent del que dictamini el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).  Per aquest motiu, organitzen aquest diumenge 9 de Juny una trobada davant el restaurant El Senglar per veure la talada. A les 12:00h faran una concentració de protesta davant l’ajuntament de Lloret.

Un membre de Lloret en Comú, Frederic Guich explica que aquest treballs s’estan fent cometent diverses irregularitats.

tala C-32

Davant de tot plegat, la formació i la plataforma insta l’Ajuntament de Lloret a aplicar la normativa sobre inspecció urbanística.