Juanje Martin posa a disposició del consell executiu el seu càrrec de Secretari General de Moviment veïnal x Tordera


Moviment Veïnal x Tordera informa que el passat dimarts dia 4 de juny, el candidat a les eleccions Juanje Martín va posar el seu càrrec com a Secretari General del partit a disposició del Consell executiu. Ara el partit, haurà de revalidar o revocar la seva continuïtat com a Secretari General. El proper diumenge l’executiva es reunirà per estudiar la proposta i el dia següent 10 de juny  es donarà a conèixer el seu resultat. En les darreres declaracions a Ràdio Tordera, Juanje Martin va dir que el partit seguirà treballant per Tordera, malgrat no aconseguir regidor al l’ajuntament.

juanje

En les passades eleccions municipals Moviment Veïnal x Tordera va ser la candidatura menys votada a Tordera amb només 152 vots, un 2,12% dels vots emesos. Uns resultats que no van ser suficients per aconseguir representació a l’Ajuntament.