Tot a punt pel quart Memorial Juan Manuel Rueda de l’Athletic Club Tordera Parc


El Pavelló dels Països Catalans acollirà aquest proper cap de setmana la quarta edició del memorial Juan Manuel Rueda que organitza l’Athletic Club Tordera Parc. Un acte d’homenatge a la que va ser la figura del fundador i expresident del club torderenc durant l’època d’arrencada de l’entitat. Tant el dissabte com el diumenge, la pista central acollirà tot un seguit d’enfrontaments de diverses categories de futbol sala. Yeray Partearroyo coordinador general de l’entitat torderenca comentava els reptes que es marquen per organitzar el memorial.

Yeray memorial athletic 1

Agrupació cultural i esportiva Riudellots, Canet FS, Futsal Arenys de Mar, Futbol Sala Quart i CFS La Unión de Santa Coloma de Gramenet són els clubs que completen el cartell. Yeray Partearroyo informava del tipus de nivell que tenen els equips que vindran a disputar partits dins del Memorial Juan Manuel Rueda.

Yeray memorial athletic 2

Els partits començaran a les 9:00h del matí i les jornades s’allargaran fins gairebé les 21:45h de la nit en el cas de dissabte i el diumenge fins a les 21:35h de la nit amb l’entrega de premis.