Martí Maresma, alumne de 6è de l’escola Ignasi Iglesias fa un bon paper a la final del XV Certamen de Lectura en Veu Alta


El passat dilluns es va celebrar a Barcelona, al Teatre Nacional de Catalunya, la Final del XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta, destinat a nens i joves, amb la participació de 49 alumnes finalistes, pertanyents a centres escolars de tot Catalunya. Aquesta era la XV edició d’aquest certamen, que ha tornat a batre rècords de participació: ha reunit a 80.000 participants de 1.009 centres educatius, amb la implicació de 3.000 docents. A la final del certamen es presentaven 49 finalistes de tot Catalunya, que havien de llegir -individualment i col·lectivament- un text per convèncer el jurat. Entre els finalistes d’aquesta edició, hi havia l’alumne de l’escola Ignasi Iglesias, Martí Maresme que va fer una molt bona actuació. L’escoltem en la seva lectura.

fragment martí maresme

Aquest certamen està organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.