IniciAppAquest diumenge arriba una nova edició de l’Aplec de l’Erola a Hortsavinyà

Aquest diumenge arriba una nova edició de l’Aplec de l’Erola a Hortsavinyà

El diumenge de la Segona Pasqua és la data escollida per a la celebració de l’Aplec a l’Erola. Un any més, més d’una desena d’activitats estan organitzades per a gaudir d’aquesta diada del Diumenge 9 de Juny a Hortsavinyà en aquest ambient festiu.

La programació de l’aplec, doncs, presenta un gran nombre d’actes. L’activitat que en donarà el tret de sortida és la Pujada pel Camí de les Costes, organitzada pel Cau de Pineda, que començarà a les 8 del matí. En destaca, sobretot, unes Sardanes curtes i danses tradicionals a partir de les 11h , seguit de la Missa a l’Església de Sant Llop a les 12:30h, amb el cercavila de gegants d’Hortsavinyà, Pineda i Palafolls. Pep Basart, un dels organitzadors de l’Aplec de l’Erola, destaca alguna de les activitats que es podran trobar durant tot el dia.

aplec erola 1

Des de l’any passat, es va reprendre la tradicional arrosada de verdures a l’Aplec. De fet, tal i com explica Basart, l’arrossada de muntanya va ser gràcies a la iniciativa de Carme Ruscalleda i al seva família, que es van oferir per a la seva elaboració. Els tiquets són limitats a 250 i té un preu de 4€ ( 5€ el mateix dia de l’Aplec amb racions limitades ). Així mateix, s’informa que hi haurà servei de bar i es demana a tots els participants que portin el seu plat, el got i coberts per a contribuir en la sostenibilitat.

Basart explica quin és el rol que pren aquesta celebració envers tots els participants.

aplec erola 2

Les reserves per algunes de les activitats o el plat d’arròs és al correu caudepineda@hotmail.com .

ÚLTIMES NOTÍCIES