IniciNoticiesEducacióL'AJUNTAMENT GESTIONARÀ LES AJUDES ECONÒMIQUES PER ALS ALUMNES DE LA LLAR D’INFANTS...

L'AJUNTAMENT GESTIONARÀ LES AJUDES ECONÒMIQUES PER ALS ALUMNES DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL EL NIU.

La Regidoria d’Ensenyament informa que la Generalitat i la Diputació de Barcelona han obert la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts als ajuntaments titulars de llars d’infants com és el cas de Tordera.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament es poden sol·licitar les beques per a l’escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides durant el curs 2009-2010 i les ajudes per a la suficiència alimentària en el període de 0 a 3 anys a les escoles bressol municipals (per al període de setembre a desembre 2009).

La renda de les famílies que sol·licitin l’ajut a l’Ajuntament, han de complir uns requisits. Tal i com explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

Els requisits també es poden consultar a la pàgina web www.tordera.cat. Totes les famílies interessades a acollir-se a aquestes ajudes per a alumnes de llar d’infants cal que presentin la seva sol·licitud a les oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia abans del dia 17 de juliol. Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacta amb l’Àrea de Serveis Personals, telèfon 937643717.

ÚLTIMES NOTÍCIES