L'AJUNTAMENT GESTIONARÀ LES AJUDES ECONÒMIQUES PER ALS ALUMNES DE LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL EL NIU.


La Regidoria d’Ensenyament informa que la Generalitat i la Diputació de Barcelona han obert la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts als ajuntaments titulars de llars d’infants com és el cas de Tordera.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament es poden sol·licitar les beques per a l’escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides durant el curs 2009-2010 i les ajudes per a la suficiència alimentària en el període de 0 a 3 anys a les escoles bressol municipals (per al període de setembre a desembre 2009).

La renda de les famílies que sol·licitin l’ajut a l’Ajuntament, han de complir uns requisits. Tal i com explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

Els requisits també es poden consultar a la pàgina web www.tordera.cat. Totes les famílies interessades a acollir-se a aquestes ajudes per a alumnes de llar d’infants cal que presentin la seva sol·licitud a les oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia abans del dia 17 de juliol. Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacta amb l’Àrea de Serveis Personals, telèfon 937643717.