L’escola Ignasi Iglesias guardonada amb un premi Baldiri Reixach pel taller Fem Teatre Intergeneracional


El Teatre Romea de Barcelona van acollir diumenge el lliurament de guardons dels Premis Baldiri Reixach. L’Escola Ignasi Iglesias de Tordera va ser guardonada en la categoria Experiències en grup pel taller Fem Teatre intergeneracional realitzat per l’alumnat de 5è amb les àvies i els avis de la Residència Vitàlia L’Albert. La Blanca i la Judith mestres de l’escola Ignasi Iglesias valoraven molt positivament l’experiència i la relació entre els nens i nenes i els avis i àvies.

premi baldiri 1

Un total de 24 alumnes i 11 residents van participar de l’experiència guardonada. L’obra es va representar el passat mes d’abril amb la satisfacció de la feina feta. Silvia Santjaume, educadora Social de la residència Vitàlia Albert, només té paraules positives del projecte. L’obra reflectia una diada de Sant Jordi.

premi baldiri 2

Fa 41 anys que els Baldiri reconeixen, impulsen i fan realitat projectes educatius que donin resposta als reptes de l’educació del s.XXI, que s’enfrontin al fracàs escolar i a la desigualtat educativa, que impulsin noves competències, que generin oportunitats i eduquin en la solidaritat o la inclusió. I tot això ho fan posant la cultura, les arts i la llengua catalana al centre.