Avui el CFTordera organitza un entrenament adreçat a noies de les categories Aleví-Benjamí-Infantil i Cadet


Aquesta tarda el camp municipal d’esports acull una de les primeres iniciatives que des del nou equip de la junta directiva del CFTordera impulsa per tal de poder promoure el futbol femení al municipi. Des de les 17:45h fins a les 19:15h es faran diversos entrenaments oberts a totes les noies de categories Aleví-Benjamí-Infantil-Cadet. No cal inscripció prèvia i les sessions aniran dirigides per l’Oriol Vila, nou coordinador esportiu del projecte futbolístic torderenc. Ell mateix comentava que serà una posada en marxa dels equips i la filosofia que volen impartir.

Vila femeni cft 1

Vila confirmava que per la temporada que ve comptaran amb dos equips. A més a més avançava com serà la sessió d’aquesta tarda.

Vila femeni cft 2

Durant aquesta setmana el Show dels Esports entrevistarà en exclusiva al nou portaveu – president del CFTordera per fer una presentació oficial.