Els alumnes de Tordera ja poden sol·licitar el servei de transport escolar per al curs vinent


Les famílies interessades a utilitzar el servei de transport escolar durant el curs 2019-2020 hauran de realitzar la sol·licitud d’inscripció obligatòria a través d’una instància específica que serà facilitada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o bé, la podran trobar a la pàgina web municipal a l’apartat TRANSPORT ESCOLAR  2019-2020. La regidora de transport, Sílvia Català recorda que enguany s’obre un període d’inscripció, per facilitar tots els tràmits a les famílies.

transport escolar

El consistori assegura que no acceptaran inscripcions d’aquells usuaris que no estiguin al corrent de pagament. Les sol·licituds d’inscripció es podran realitzar del dia 1 fins el 30 de juny de 2019  a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Tordera, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h.