Ciutadans confirma que anirà a l’oposició


Ara que totes les forces polítiques torderenques es troben negociant la configuració del nou govern municipal, el grup de Ciutadans confirma que anirà a l’oposició. El partit va aconseguir una regidora al consistori a les eleccions municipals. La cap de llista i futura regidora, Míriam Rocabruna assegura que no negociaran amb cap partit independentista o populista. El grup només parlaria amb el PSC, però veu improbable que s’hi posin en contacte.

Rocabruna oposició 1

Ciutadans afronta els propers quatre anys a l’Ajuntament amb la voluntat de poder executar alguna de les propostes que han fet en campanya electoral. Rocabruna diu que ho intentaran des de l’oposició.

Rocabruna oposició 2

Ciutadans va aconseguir el passat diumenge representació a l’Ajuntament, per primera vegada, amb 527 vots, un 7,28% dels vots emesos.