Mostres de final de curs 2018/19 del Centre de Formació Artística


Diumenge 18 de maig els alumnes de Música van dur a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé, titulat Abans de que s’acabi el món, m’agradaria tornar-te a veure on hi van participar els conjunts i formacions de l’escola. Les audicions de fi de curs tindran lloc els dies 17 i 19 de juny a les 19:00h l’auditori del Teatre Clavé.

Les mostres de fi de curs del CFA continuaran el divendres 31 de maig a les 18:00h amb els alumnes de Sensibilització (S1, S2 i S3) que han titulat la mostra Els colors de la llum. Els alumnes s’endinsaran en un recorregut on viuran a través del cos la transformació d’allò que veuen i senten.
Tot seguit, els infants i joves de l’aula de Teatre mostraran al públic el seu treball realitzat durant el curs. Ho faran amb La mà al jardí i altres contes un espectacle on la paraula juga un paper important, basat en l’adaptació de cinc petits contes de Pere Calders i Roal Dahl

Diumenge 2 de juny a les 18:00h es realitzarà la mostra de l’Escola de dansa titulada Wabi-Sabi. Neix amb la necessitat d’expressar un retorn a la introspecció, de regirar la pell, de sentir a través dels òrgans. A més, anirà acompanyada d’una instal·lació realitzada pel alumnes petits de belles arts que permetrà endinsar-se en un bosc de fulles.

Aquest curs els alumnes de belles arts i expressió dramàtica han treballat, entre d’altres, el món dels objectes. Com manipular-los, com transformar-los, com donar-los vida, ja sigui amb el moviment o amb l’ús de les arts plàstiques. El projecte ha desembocat en el disseny i construcció d’una titella de dimensions humanes, que serà presentada a la Mirada del Poeta 2019

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes. Totes les mostres estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.