IniciAppTordera se suma a la XX Setmana Sense Fum sota el lema...

Tordera se suma a la XX Setmana Sense Fum sota el lema “Recupera la inspiració”

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera participa de la Setmana Sense Fum duent a terme diverses activitats. L’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit de fumar, i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. La regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés, creu que les activitats pretenen sensibilitzar sobre les conseqüències de fumar.

setmana sense fum

A Tordera es realitzaran les següents activitats:

  • Taula rodona a Ràdio Tordera dimarts 28 de maig de 12:00h a 13:00h
    Per part del CAP vindran la Dra. López (Medicina Familiar i Comunitària, Referent de Tabac) i l’Anna Pol (INFERMERA de pediatria), Marisol Rondinel (Llevadora) i una mare ex-fumadora que vulgui compartir l’experiència.
  • Punt d’informació i prevenció a càrrec de l’ABS a la sortida de l’Ignasi Iglesias divendres 31 (16:30-17:30h) amb la Dra. Amal Dilai (Medicina familiar i comunitaria) i Dra. Dolors López (Medicina familiar i comunitaria).
  • Concurs Instagram “Per una llar sense Fum”. Es convocarà un concurs d’històries a Insta on els joves podran penjar una imatge amb el tema del fumador passiu.
  • Xapes per als exfumadors. Des del Casal de joves es dissenyaran unes xapes que es repartiran per equipaments per tal de valorar aquells que han deixat de fumar. 
  • Durant la setmana sense fum el casal de joves realitzarà als instituts (hores del pati) un taller sobre els components del tabac.
  • A la Biblioteca i a l’ABS de Tordera s’instal·larà un racó temàtic i d’informació durant la Setmana sense fum. 

El lema de la campanya és “Recupera la inspiració” i s’allargarà fins divendres 31 de Maig

ÚLTIMES NOTÍCIES