Els partits polítics de Tordera organitzen avui els actes de final de campanya amb la confiança de treure un bon resultat el 26 de maig


Els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals, tancaran avui la campanya electoral amb els darrers actes per aconseguir la confiança del votants.

Junts x Tordera tancarà la campanya a la biblioteca a les 19:30h amb l’actuació musical d’Iban Topo. El candidat de Junts x Tordera, Joan Carles Garcia defensa que diumenge es voti la seva candidatura perquè és un grup de gent jove, renovat i amb ganes de treballar per Tordera.

pq votar junts

ERC-Gent de Tordera i Jovent Republicà preparen una festa de final de campanya amb Espai Chill Out amb DJ i refrigeri per a tothom. La cita serà a les 20h al bar del CEM. La candidata d’ERC, Marta Paset assegura que les propostes que han defensat durant aquesta campanya estan pensades per millorar el dia a dia dels torderencs i torderenques.

pq votar erc

A peu de carrer finalitzarà avui el PSC la campanya electoral. El candidat, Rafa Delgado creu que la proposta socialista té la competència i la voluntat per tirar endavant el projectes que necessita Tordera.

pq votar psc

En Comú Podem seguirà avui amb la distribució porta a porta del seu programa electoral. El candidat d’En Comú Podem, Salvador Giralt està convençut que tenen la millor candidatura i que les propostes que defensen son les més coherents pel municipi.

pq votar encomupodem

El partit Popular acabarà la campanya repartint el programa electoral en diversos sector del poble. El candidat del Partit Popular, José Luís Martin creu que diumenge s’ha de votar la seva candidatura si es vol un poble tranquil i que les diferents formes de pensar puguin conviure a Tordera.

pq votar pp

Moviment veïnal x Tordera finalitza la campanya amb una parada informativa de de 9:30 a 13:00h, davant de la “Sirena” al Camí Ral. El candidat de Moviment veïnal x Tordera, Juanje Martin diu que altres candidatures només pensen en banderes diverses i que a ells només els importa la bandera del poble.

pq votar MvxT

Ciutadans tancarà avui la campanya en el parc d’en Patufet de 16:00h a 19:00h. La candidata de Ciutadans, Míriam Robabruna indica que la seva candidatura és la única que defensa un Tordera de tots i per a tots.

pq votar ciutadans

A peu de carrer, finalitzarà avui la CUP la campanya electoral. El candidat, Oriol Serra defensa la seva candidatura com una aposta transparent i participativa per un Tordera que gestioni correctament els recursos.

pq votar cup

Més Tordera acabarà la campanya a peu de carrer i amb reunions amb diversos sectors de la societat torderenca. El candidat de +Tordera, Xavier Pla assegura que la seva candidatura no es deu a ningú i que no tenen cap altre pretensió que la política local.

pq votar mes Tordera

Un total de 12.600 torderencs estan cridats a les urnes aquest diumenge 26 de maig, repartits en els 4 col·legis electorals del municipi.