Aquest divendres Tordera acull la VI Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme


Demà divendres 24 de maig Tordera acollirà la 6ena Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme. Serà una jornada on es donarà a conèixer la metodologia d’aprenentatge mitjançant les eines de la robòtica i programació que utilitzen actualment diversos centres educatius de Tordera i de la zona. Durant aquest dia els alumnes exposaran els seus projectes i també faran tallers que serviran per intercanviar informació sobre els mètodes de treball que hi ha en aquest món tecnològic. El Grup de Treball de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme està format per mestres i professors/es de centres educatius. De Tordera hi participen l’Escola Serra de Miralles, l’Escola Brianxa, l’Escola Vedruna, l’Escola Roureda i l’Institut de Tordària. 

Les seu serà el Pavelló Parroquial. La jornada és oberta a Professors visitants i centres expositors.

  • 9:30h-10:30h: Fira pels alumnes expositors
  • 10:30h: Alumnes de Primària. Esmorzar
  • 11:00h-12:00h: Exposició dels projectes per part dels alumnes i realització de tallers
  • 13:00h: Cloenda i Sortida cap als centres

Unes 400 persones participaran dels tallers i exposicions. Algunes empreses del sector robòtic també seran presents en aquesta jornada.