Ciutadans vol el CAP obert les 24 hores del dia i la possibilitat de cursar batxillerat i cicles formatius en horari de tarda i nit


Ciutadans continua amb la seva campanya de taules informatives en diferents punts de Tordera per explicar el programa electoral. En declaracions a Ràdio Tordera, la candidata Míriam Rocabruna troba prioritari recuperar les 24 hores de servei del CAP Tordera.

ciutadans taula 1

En educació, Ciutadans proposa poder cursar els estudis de Batxillerat i Formació Professional en horari de tarda o nit, atès que actualment només es poden fer en horari de matí en els instituts torderencs.

ciutadans taula 2

Ciutadans afronta la recta final de campanya dijous en el mercat de Sant Pere de 11:00 a 13:00h i divendres muntaran la carpa de final de campanya al parc del Patufet de 16:00 a 19:00h.