ERC proposa apropar els serveis a les urbanitzacions


ERC-Gent de Tordera va portar ahir el seu programa electoral fins a Hortsavinyà. Els republicans van aprofitar aquest entorn natural per avançar algunes propostes per les zones allunyades del nucli urbà. En concret, ERC proposa apropar els serveis a les urbanitzacions. La candidata, Marta Paset explica que volen obrir els locals socials de les urbanitzacions i veïnats amb un servei de consergeria per portar-hi a terme diferents activitats com, per exemple: serveis municipals amb cita prèvia, servei de biblioteca, espai per als estudiants o punt de recollida/recepció de comandes dels comerços.

Paset hortsavinya

ERC-Gent de Tordera també proposa en el seu programa il·luminar les zones i carrers foscos del nucli i els accessos a les urbanitzacions o optimitzar el servei del bus urbà i de les urbanitzacions.