Aquest passat diumenge el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va aconseguir l’ascens a primera catalana


Segurament cap primer equip torderenc ha tingut un rendiment tant ràpid com el que ha aconseguit el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc en el seu primer any d’existència. A principi de temporada, amb el principal repte de consolidar el projecte esportiu de referència de l’entitat, aquest passat diumenge en el derbi contra el Futsal Tordera, el bloc blanc i vermell va sumar el bitllet per militar l’any que ve a la primera catalana de futbol sala. Gràcies a una molt bona segona volta actualment es troben classificats a la segona posició. L’entrenador de l’equip en Ramon Montemar afirmava que l’objectiu era consolidar aquest equip per propers anys.

Montemar ascens 1

Montemar destacava la gran segona volta que ha competit el conjunt després del moment negatiu que van patir a mitja temporada on els resultats no sortien.

Montemar ascens 2

Aquest proper cap de setmana l’equip torderenc tornarà a jugar al pavelló dels Països Catalans per tancar la fase regular. Reben la visita del Palafolls, diumenge a les 16:00h, un dels altres conjunts que també ha aconseguit l’ascens i que es troba classificat en primera posició del grup.