Actes de campanya d’avui, dilluns 13 de maig, i demà


Moviment Veïnal x Tordera organitza avui el primer acte de campanya Faran la presentació pública de la llista i explicaran les propostes del programa electoral. Durant l’acte obriran un torn de preguntes i inquietuds que puguin tenir els assistents. La cita serà avui a les 19:00h a la biblioteca de Tordera.

Per la seva banda,  Junts x Tordera també farà aquesta tarda a les 19:30h un acte polític a l’Esplai. Es tracta d’una xerrada que servirà per conèixer les propostes de futur de Junts per Tordera.  Intervindran a l’acte: l’alcalde i candidat, Joan Carles Garcia i els membres de la candidatura: Víctor Martín, Albert Prats i Ariadna Borrell.  L’acte serà obert a tothom.

+Tordera obre la campanya amb una xerrada dimarts, 14 de Maig a les 19:00h a l’Associació de gent gran de L’Esplai. Al final de l’acte comptarà amb una copa de cava i pastes per als assistents.

Avui i demà En comú Podem Tordera faran trobades amb diferents entitats per explicar el programa i propostes sobre temes d’habitatge (PAH) i drets dels animals (Por ellos).