L’alumne de l’escola Ignasi Iglesias Martí Maresma participarà a la final del certamen de lectura en veu alta


Martí Maresma, alumne de sisè de primària de l’Escola Ignasi Iglesias, va resultar guanyador d’una de les set semifinals del XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta i, per tant, participarà a la final de Catalunya. Aquest certamen està organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.

En Martí Maresma, l’alumne que ha anat superant les diferents fases fins arribar ara a la final de Catalunya ens explica com està vivint aquesta experiència i com afronta el seu pas a la final.

clva final marti maresma

L’Escola Ignasi Iglesias participa cada any en el Certamen de Lectura en Veu Alta. Alberto Rojo, director de l’escola, ens explica com realitzen tot el procés de selecció.

clva final alberto rojo

L’escola Ignasi Iglesias complementa el treball de la lectura en veu alta amb el projecte que es treballa a l’escola des de fa dos cursos, amb l’acompanyament i l’assessorament de l’escriptora Lola Casas, en el que les mestres i els mestres llegeixen llibres als seus alumnes en una activitat sistematitzada a l’etapa de primària.

La final del XV Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta, en la que en Martí Maresma representarà a l’escola, es celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya el 4 de juny.