Resultats primers equips torderencs 11-12 maig


Aquest passat cap de setmana un altre equip torderenc ha aconseguit un ascens de categoria. Després d’una gran segona volta, el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc s’enfrontava al Futsal Tordera en el derbi de la categoria de segona catalana. Gràcies a la remuntada que van realitzar els blancs i vermells durant la segona part el marcador va finalitzar amb el 1-3 definitiu. Un resultat que permet matemàticament als torderencs pujar a la primera catalana.

El primer equip del CPTordera de l’OK Lliga Plata va visitar la pista del Shum Maçanet el dissabte vespre dins la jornada 24. Els torderencs no van poder fer front al potencial local que va acabar guanyant el partit per 3-1. Recordem que l’equip torderenc té segellada la permanència des de fa dues setmanes.

El sènior femení del CEEB Tordera continua el seu compte enrere per afrontar la final a quatre de segona catalana el proper 1 i 2 de juny. Amb el seu ascens ja tancat també des de fa un parell de setmanes, en aquesta penúltima jornada de la fase regular van rebre la visita del CB Tona al pavelló dels Països Catalans. Les verdes van sumar un nou triomf per 71-61.

I per tancar el cap de setmana, el CFTordera va punxar al camp del Cassà “B” hi ha posat més emoció a la part alta de la classificació de tercera catalana grup 16.

Els torderencs defensaven el segon lloc i només van poder treure un empat. Un marcador que ha permès al Palafrugell posar-se segon amb 69 punts, els mateixos punts que té el CD Malgrat que és tercer i el CFTordera que ha baixat fins a la quarta posició i que també té els mateixos punts.