Amb motiu del dia internacional de la Infermeria es repartiran pomes i un decàleg amb consells saludables al CAPs i als Hospitals de la Corporació


El proper 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva commemora aquesta data amb l’organització de la Jornada d’Infermeria (10 de maig), que enguany porta per lema “No treballem d’infermeres, som infermeres”, un eslògan que persegueix un doble objectiu: donar visibilitat al rol de la infermera des de diferents àmbits assistencials dins de la població i també apoderar els i les professionals per aconseguir el reconeixement que mereix la professió.

La Jornada d’Infermeria, que se celebra a la CSMS des de fa més de 20 anys, comptarà per primera vegada amb una activitat dirigida directament ala ciutadania per fer-la coneixedora d’aquest Dia Internacional, i sobretot, perquè els usuaris posin en valor les cures infermeres i reconeguin la importància que té la tasca que desenvolupen aquests professionals dins del sistema sanitari. La infermeria té un paper fonamental en la promoció de la salut, en la prevenció de malalties ien l’atenció del pacient.

Per això, el personal d’infermeria de tots els CAPs de la CSMS (Calella, Malgrat, Palafolls, Lloret de Mar, Dr.F Benito Rieral i Tossa) i dels dos hospitals (Sant Jaume de Calella i Comarcal de la Selva) repartiran, el divendres 10 de maig, a totes les persones que es vagin a visitar als centres un total de 800 pomes–símbol de salut–i un petit decàleg amb 10 consells de salut per portar uns bons hàbits en alimentació, activitat física, descans, estat emocional i consum de tòxics (alcohol).