Aquest dissabte 11 de Maig arriba el tradicional Aplec de Sant Ponç


Dissabte 11 de maig arriba el tradicional Aplec de Sant Ponç amb Sardanes, l’Ofici Solemne i l’Arrossada Popular. Com cada any, la Comissió de Festes i la Parròquia de Tordera són les encarregades d’organitzar les activitats de la diada de Sant Ponç, 11 de maig, a l’entorn de l’ermita torderenca. A les 12 començarà la tradicional benedicció de roses i l’ofici solemne amb l’acompanyament de la Coral de la Parròquia de Sant Esteve. Tot seguit, es farà la processó per l’esplanada de l’ermita amb l’acompanyament de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera i al finalitzar es farà el cant de goigs.

A les 14:00h tindrà lloc l’arrossada popular preparada amb prop de 200 quilos d’arròs perquè la puguin tastar fins a 2000 persones. Sílvia Català és regidora de festes.

Sant Ponc 1

A les 17:30h a l’esplanada de Sant Ponç començaran les sardanes a càrrec de la Cobla Orquestra Costa Brava.

La Regidoria de Festes recorda que hi haurà un servei continu i gratuït d’autocar que sortirà entre les 10:30h i les 13:30 h i a la tarda entre les 16:30h i les 17:30h del Parc de la Sardana. Des de la parada de Sant Ponç la sortida serà a les 15:00h i de 18:00 a 20:00h.

En compliment de la normativa vigent de prevenció d’incendis de la Generalitat es recorda que no està permès fer foc al bosc. Per a totes aquelles persones que vulguin cuinar, s’han habilitat cinc espais de foc controlat que es podran utilitzar de 8:30h fins a les 15:30 h. Fora d’aquests espais i de les barbacoes existents, no es pot fer foc. L’organització no es responsabilitza dels qui portin barbacoes de casa i hi facin menjar fora dels espais controlats. Ho explica la regidora Català.

Sant Ponc 2

L’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria i de la Comissió de Festes demana la col·laboració i la comprensió de tots per tal de mantenir el paratge de Sant Ponç en les òptimes condicions. Col·labora la Comissió de Festes, els establiments col·laboradors i la Diputació de Barcelona.