Darrer dia per visitar l’exposició “Dóna la volta a l’Alcohol” a Tordera


Des d’aquest passat divendres la Biblioteca de Tordera acull l’exposició “Dóna la Volta a l’Alcohol”.

Els objectius que persegueix aquesta exposició interactiva de la Diputació de Barcelona són: Informar de les conseqüències que genera sobre la salut el consum d’alcohol durant l’adolescència, reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup i per últim, retardar l’edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats. L’exposició tracta amb una mirada jove els problemes del consum d’alcohol i les seves conseqüències tan en salut com en la societat. També explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d’ells que decideixen no consumir-ne.

La mostra es podrà visitar fins avui en l’horari habitual de la biblioteca de Tordera.