El torderenc Joan Antoni Madueño acaba en tretzena posició de la seva categoria al mundial d’Aquatló


El dijous de la setmana passada, l’esportista torderenc del club triatló Blanes Joan Antoni Madueño va participar al mundial d’Aquatló que es va celebrar a Pontevedra. Amb un temps de 39 minuts 41 segons (18:38 nedant / 19:32 corrents) va arribar al final a la tretzena posició de la categoria edat compresa entre els 50-54 anys. En declaracions al Show dels Esports el mateix Madueño ens explicava l’experiència viscuda.

Madueño mundial 1

El torderenc valorava el recorregut que ha hagut de superar per tal de poder disputar el mundial.

Madueño mundial 2

Després de superar aquest repte, en Joan Antoni ja pensa en altres proves que conjuntament amb el bon temps s’aniran celebrant durant els propers mesos.