El torderenc Marçal Cuenca suma la seva tercera copa francesa consecutiva amb el Saint Omer


Aquest passat cap de setmana a la competició francesa d’hoquei patins es va disputar el torneig de la copa. Un any més, l’equip capitanejat pel torderenc Marçal Cuenca SCRA Saint Omer va aconseguir classificar-s’hi. Després de superar al Tourcoing per 3-5 a les semifinals, l’equip blanc i vermell es va haver d’enfrontar a la final al conjunt RCH Lyon. Finalment amb un partit vibrant, per tercer any consecutiu, el Saint Omer es va coronar amb el títol de campió per un ajustat 1-2. En declaracions al Show dels Esports el mateix Marçal Cuenca ens comentava que tenien una oportunitat d’or de poder fer història i ser el primer equip en aconseguir tres copes seguides i no ho van desaprofitar.

Cuenca copa 1

Cuenca explicava que no arribaven en el millor moment esportiu a la final four ja que la temporada se’ls hi esta fent llarga.

Cuenca copa 2

Ara només els falta lluitar pel campionat de lliga. Segons el mateix jugador torderenc el tenen força complicat ja que el líder esta escapat amb set punts de diferència.