El grup xou júnior del Club Patinatge Artístic Tordera finalitza cinquè de la seva categoria a l’europeu


Aquest passat divendres es va celebrar el campionat d’Europa de Grups-Show i precisió de patinatge a Itàlia, en concret al Palasport Giulio Bigi de Reggio Emilia. Gràcies a la tercera posició aconseguida al campionat d’Espanya, el grup xou júnior del Club Patinatge Artístic Tordera va tenir accés directe en aquesta prova europea. L’equip torderenc va finalitzar amb la cinquena posició de la seva categoria. En declaracions al programa Ona Maresme, Juan Carlos Herrero president de l’entitat es mostrava molt content del debut.

Herrero balanc europeu 1

Herrero desvetllava que ja han començat a preparar el ball per l’any que ve. L’objectiu continua sent el mateix, repetir el màxim de podis possibles.

Herrero balanc europeu 2

Des del club tanquen el curs amb una molt bona nota destacant l’esforç dels esportistes, famílies superant-se any rere any.