Més Tordera presenta oficialment la seva candidatura i cap de llista


El passat divendres el grup municipal de Més Tordera va fer la presentació oficial de la seva candidatura a les eleccions municipals que se celebraran el proper dia 26 de maig. L’acte es va dur a terme a les 19h a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera. Hi van parlar els primers candidats de la llista que van exposar breus pinzellades del  programa electoral de la candidatura. Van assistir també a la presentació la presidenta de la plataforma-partit “Independents” i alcaldessa de Vilobí d’Onyar, Cristina Mundet. Es van acostar a l’acte tots els ciutadans afins a la candidatura per conèixer més del nou grup municipal.

El cap de llista de Més Tordera és Xavier Pla, exmilitant d’Esquerra Republicana i actual regidor no adscrit a l’Ajuntament de Tordera. Pla parla de com ha sorgit la creació d’aquest nou partit.

mestordera presentacio1

El cap de llista també detallava alguns dels projectes i temes principals que volen tractar i fer entrar al consistori el proper 26 de Maig.

mestordera presentacio2

Finalment, acabades les intervencions, el públic assistent va gaudir d’un petit refrigeri de germanor on els dirigents polítics van parlar amb els torderencs i torderenques per entendre la realitat i els problemes que es viuen al municipi.