LA CÚPULA DE CONVERGÈNCIA DEMOCRATICA DE CATALUNYA, ENCAPÇALADA PER ARTUR MAS VAN VISITAR AHIR TORDERA PER PARLAR AMB ELS COMERCIANTS I SOBRE EL NOU ESTATUT I FINANÇAMENT.


El president de Convergència Democràtica de Catalunya, Artur Mas, va participar ahir en una passejada pel centre comercial de Tordera, acompanyat per l’alcalde, Joan Carles Garcia. Al llarg d’una hora i mitjà, el dirigent nacionalista, va conversar amb diversos comerciants del nucli antic, per conèixer la seva situació.

En el transcurs de tota la visita, Artur Mas va estar acompanyat, també, de Manel Rodríguez, president de CDC-Maresme, d’Enric Creus i Xavier Badia, vicepresidents de l’Agrupació, i dels diputats Jordi Turull, Lluís Corominas, i Ramon Camp, vicepresident segon del Parlament de Catalunya.
D’altra banda, el diputat Francesc Homs, va oferir també ahir a Tordera una conferència – col·loquí sobre el nou estatut i el finançament. 

La conferència-col·loquí , es va celebrar a l’auditori del Teatre Clavé davant unes 50 persones.