L’AUDIÈNCIA DE BARCELONA CONDEMNA A 6 ANYS DE PRESÓ A UN INDIVIDU ACUSAT DE VIOLAR UN DEFICIENT MENTAL A TORDERA


L’Audiència de Barcelona ha condemnat a sis anys de presó Muhammad el-Mahdali per haver violat i agredit un deficient mental de 48 anys.
El condemnat va conèixer l’agredit en un bar de Tordera, i el va convidar a prendre unes quantes cerveses. Després, segons conclou la sentència judicial, l’acusat va besar l’agredit a la boca i, segons ha declarat en el judici el propietari del bar, els va fer fora a tots dos. Sembla, sempre segons la sentència, que més tard van anar cap al domicili de l’acusat. Allà el condemnat va violar el deficient mental i el va agredir quan s’hi va intentar resistir. A banda de la condemna de 6 anys de presó, l’agressor també haurà de pagar una multa a la víctima de 30.200 euros per danys morals.