L’ESCOLA DE MÚSICA DEL TEATRE CLAVÉ PARTICIPARÀ ENGUANY EN LA NOVA EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS “MOMENTS MUSICALS A LES ESCOLES”.


Enguany l’Escola de Música del Teatre Clavé de Tordera participa, per tercer ocasió, en la nova edició del cicle de concerts “Moments musicals a les escoles”. Aquests estan pensats per tal que joves músics que acaben el nivell elemental o s’inicien ja en el nivell mitjà puguin mostrar el repertori instrumental que tenen preparat a d’altres escoles del Maresme conjuntament amb altres intèrprets de diferents escoles.

En total són nou les escoles participants i, per a aquest curs, es presentaran dos alumnes de piano i un grup de guitarres del centre de Tordera.
Els divendres, 20 de maig, a les 8 del vespre a l’Escola de Música d’Arenys de Mar actuarà el grup de guitarres format per Judith Noguerol, Sergi Rodríguez i Helena Vallicrosa; el dilluns, 23 de maig, a les 7 de la tarda a l’Escola de Música del Carreró de Mataró, actuarà la pianista Tess Masero.
Pel que fa a dimecres, 25 de maig, a les 7 de la tarda a l’Escola de Música de Palafolls actuarà el pianista Martí Garçon.
Divendres, 27 de maig, a les 7 a l’Aula de Música Masafrets de Mataro, serà de nou el torn del grup de guitarres de Judith Noguerol, Sergi Rodríguez i Helena Vallicrosa.
I finalment, Dissabte, 11 de juny, a les 11 hi haurà la cloenda dels Moments Musicals a la Sala Clap de Mataró.

L’escola de Música del Teatre Clavé rebrà el dimecres 18 de maig, a les 7 de la tarda les escoles de música Imma Planas de Mataró, amb un grup de guitarres; l’Escola de Música de Palafolls, amb una banda d’ instruments de vent; l’Escola de Música d’Arenys de Mar, amb un trio de música moderna i l’Escola Municipal de Música “L’Oriola” de Sant Vicenç de Montalt, amb un grup de cambra. Aquest concert està obert a tothom amb entrada gratuïta