L’exposició “Dóna la volta a l’Alcohol” arriba a Tordera


Des d’aquest passat divendres la Biblioteca de Tordera acull l’exposició “Dóna la Volta a l’Alcohol”. Aquesta exposició estarà al nostre poble fins el dimecres 8 de maig que serà l’últim dia en que es podrà visitar aquesta exposició itinerant. Durant el període que es troba a Tordera la visitaran 4 grups de 4t d’ESO dels centres de secundària del municipi i un grup del Casal de Joves. L’Àrea de Salut Pública de la Diputació de Barcelona també ha atorgat els tallers interactius per dinamitzar l’exposició que tindran lloc durant aquesta setmana i la vinent.

Els objectius que persegueix aquesta exposició interactiva de la Diputació de Barcelona són: Informar de les conseqüències que genera sobre la salut el consum d’alcohol durant l’adolescència, reforçar la posició de no consumir alcohol i mantenir-la davant la pressió de grup i per últim, retardar l’edat d’inici en el consum i reduir-ne els riscos associats. L’exposició tracta amb una mirada jove els problemes del consum d’alcohol i les seves conseqüències tan en salut com en la societat. També explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d’ells que decideixen no consumir-ne.