LA DIPUTADA DEL PSC PER GIRONA AL CONGRÉS, MONTSE PALMA ANUNCIA UN ACORD IMMINENT PEL TRAM MAÇANET-TORDERA DE L’A-2.


La diputada del PSC per Girona al Congrés, Montse Palma, en declaracions al punt diari va anunciar en referència al desdoblament de l’A-2 l’antiga N-II un acord imminent per desencallar el tram de Maçanet de la Selva a Tordera. Palma no en va donar més detalls, però, esmentant fonts del Ministeri de Foment, va assegurar que es volen accelerar els estudis d’impacte ambiental, els projectes d’obra i l’execució. Palma també va anunciar la imminent adjudicació del desdoblament dels trams entre Caldes de Malavella i Sils i entre Sils i Maçanet de la Selva.
Montse Palma, considera que l’actual govern de l’Estat que presideix el líder del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, ha permès resoldre deutes històrics amb les comarques gironines.