ESQUERRA REPUBLICANA DE TORDERA, MALGRAT I PALAFOLLS ORGANITZEN DIUMENGE UNES JORNADES SOBRE L’AIGUA DE LA TORDERA


Els grups municipals i les seccions locals d’Esquerra Republicana de Malgrat, Palafolls i Tordera organitzen, conjuntament, unes jornades sobre l’aigua i la Tordera. L’acte se celebrarà aquest diumenge, 8 de maig, a Malgrat de Mar amb la presència del president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira.
La jornada comptarà amb una nombrosa delegació de les Terres de l’Ebre que es desplaçarà a Malgrat especialment per a l’ocasió.

La jornada començarà amb els parlaments polítics al parc de Can Campassol amb la presència de Josep-Lluís Carod-Rovira. Poc després, s’iniciarà la taula rodona ?”L’aigua: un recurs escàs, un bé per a tots”, que englobarà dos temes: “La Tordera: present i futur” i “Les polítiques del govern català sobre l’aigua” a la biblioteca La Cooperativa.
Finalment, la jornada acabarà amb un dinar popular, una arrossada que tindrà lloc al parc de Can Campassol a dos quarts de 3.
L’acte té un especial significat per als grups d’ERC de l’Alt Maresme ja que es tracta del primer cop que el President del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira, visita Malgrat, i perquè també per primera vegada els tres grups municipals i seccions locals de Malgrat, Palafolls i Tordera, s’uneixen per debatre un tema tan rellevant per a les poblacions que representen com és el de l’aigua.