LA NORMATIVA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS DE LA GENERALITAT PROHIBEIX AQUEST ANY L’UTILITZACIÓ DE FOGONS DE GAS PER CUINAR A SANT PONÇ.


Els torderencs no podrem cuinar amb fogons de gas aquest any en l’aplec de Sant Ponç.
La normativa vigent de prevenció d’ incendis del departament de medi ambient de la generalitat de Catalunya prohibeix aquest any l’utilització dels fogons de gas. La sequera que afecta els nostres boscos, han obligat als agents forestals ha intensificar les mesures preventives, que afectaran als centenars de torderencs habituats a utilitzar els fogons de gas per cuinar els seus plats.

L’organització habilitarà quatre espais amb foc controlat i carbó per a totes les persones que vulguin cuinar amb brasa. Fora d’aquests espais i de les barbacoes de Sant Ponç, no es podrà cuinar en dins el paratge torderenc.