LA POLICIA LOCAL, FINALITZA LA CAMPANYA D’EDUCACIÓ VIAL, AMB UN FI DE FESTA, A LA PISTA DE L’AMISTAT, AMB L’ASSISTÈNCIA DE TOTS ELS ALUMNES PARTICIPANTS.


La pista de l’amistat, va ser escenari divendres al matí, de l’acte final de la campanya d’educació vial a les escoles de Tordera. Els alumnes de 1er, 3er i 5è de primàries de les escoles de Tordera, van gaudir d’una actuació infantil, el lliurament de diplomes i un esmorzar. Durant la setmana passada, la pista de l’Amistat, va acollir un circuit de mini-karts, on els alumnes van posar en pràctica allò que havien après a l’escola en matèria d’educació vial.

L’objectiu de la Policia Local i la regidoria de governació, és repetir l’experìencia el proper any i incorporar-hi algunes novetats.

La campanya, que ha estat a càrrec de dos monitors de la Policia Local, i ha constat de tres classes teòriques i una de pràctica.