La CUP Tordera presenta oficialment la seva candidatura i cap de llista


El passat divendres el grup municipal de la CUP va fer la presentació oficial de la seva candidatura a les eleccions municipals que se celebraran el proper dia 26 de maig. L’acte es va dur a terme a les 18.15h a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera. Hi van parlar els quatre primers candidats de la llista que van exposar breus pinzellades del  programa electoral de la candidatura. Van acostar-se a Tordera la Mariona Riera, numero 5 de la candidatura de la CUP de Calella i en Paco Márquez Carvajal, Regidor de Cultura i Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de  Malgrat de Mar per la CUP, que van explicar l’experiència de la CUP als seus municipis. L’acte va ser seguir per bastants torderencs afins al partit.

El cap de llista de la CUP Tordera és Oriol Serra Escribano, que explicava a l’acte de presentació perquè es presenta als comicis locals.

cup presentacio1

El cap de llista també detallava alguns dels projectes i temes principals que volen tractar i fer entrar al consistori el proper 26 de Maig.

cup presentacio2

Finalment, acabades les intervencions, el públic assistent va entrar al torn de preguntes on també van poder debatre breument amb els ponents. Posteriorment tots els assistents van gaudir d’un petit vermut de germanor. A més a més, la formació política municipal informa que avui realitzen una nova assemblea oberta de recollida d’opinions a la zona d’Hortsavinyà. L’acte començarà a les 19:30h a l’Hostal Sant Llop.