La Generalitat inicia els tràmits per expropiar 200 finques per les obres de la C-32 entre elles 63 són de Tordera


El projecte per fer arribar la C-32 fins a Lloret de Mar segueix endavant i el passat dimecres el Departament de Territori i Sostenibilitat va obrir el període d’informació pública per expropiar 207 finques dels municipis de Tordera, Blanes i Lloret de Mar. El municipi que compta amb més finques per expropiar és el de Lloret de Mar, que té 96 parcel·les afectades. El Govern de la Generalitat preveu expropiar-ne 48 més a Blanes i 63 a Tordera. L’anunci es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). A partir d’ara, i fins el 21 de maig, els propietaris afectats poden presentar al·legacions en contra de l’expropiació. Aquest és un procés paral·lel a les obres de la carretera, que tal com ha confirmat el Departament de Territori i Sostenibilitat a l’ACN, encara està pendent d’adjudicació. Les que sí que ja van començar fa dues setmanes són les obres per desviar els serveis de subministrament a tota la zona afectada per les obres.

De moment, la maquinària segueix removent la terra per agafar cales a diferents punts dels municipis de Tordera, Blanes i Lloret de Mar. Es preveu que properament es comencin a desviar els serveis bàsics com ara la llum, l’aigua o la telefonia. Les tasques prèvies a l’inici de les obres del projecte d’allargament duraran uns nou mesos.