Finalitza el període d’inscripció del Casal Municipal d’Estiu i Campus d’anglès per a joves 2019


Els Casals d’estiu municipals són un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb la finalitat de promoure l’educació integral dels infants i joves a través del lleure. Per setè any consecutiu, a banda del Casal d’estiu ‘19, també es prepara un casal d’estiu per a joves en anglès.

El Casal d’Estiu 2019 va destinat a nens i nenes de 4 a 12 anys i es farà del 25 de juny fins al 9 d’agost, a l’escola Ignasi Iglesias.

Amb torn de matí (9:00h a 13:15h) o intensiu (9:00h a 15:30h), que aquest torn inclou servei de menjador (amb carmanyola a càrrec de la família de l’infant). El casal d’estiu també ofereix un servei d’acollida gratuït de (8:30h a 9:00h). Pel que fa al Casal/campus d’estiu en anglès per a joves, l’objectiu principal és seguir reforçant la tercera llengua entre els joves del nostre municipi. La regidoria de joventut, per cinquè any consecutiu, organitza aquest campus de matins, que combina activitats de lleure amb una hora i quinze minuts d’speaking. Ho explica Carme López.

casal angles

Va destinat a joves de 13 a 16 anys. El Casal de Joves acollirà aquest campus del 3 al 31 de juliol. Les sol·licituds d’inscripcions s’hauran es poden fer fins avui a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera.