La jornada d’eleccions generals finalitza a Tordera amb una participació del 71,84%, 13 punts mes respecte el 2016


Tordera finalitza la jornada d’eleccions generals 2019 amb una participació del 71,84%. Això significa que la participació a Tordera ha augmentat un 13% respecte a la participació a les eleccions del 2016. Així, d’un total de 12.482 persones cridades a les urnes, han exercit el seu dret a vot 8.967 torderenques i torderencs.

Per col·legis electorals, l’escola Serra de Miralles és el que ha obtingut una participació més elevada, amb un 75,15%, essent també el col·legi que més ha notat l’increment de la participació. L’escola La Roureda de Sant Pere ha estat el segon col·legi amb més participació, amb 72,75%. A l’institut Lluís Companys la participació ha estat del 71,18% del cens, mentre que l’escola Ignasi Iglesias ha fet el seu debut com a col·legi electoral recollint el 70,87% dels vots possibles.

En aquests moments s’està duent a terme el recompte de vots.