L’Assemblea Local de la CUP presenta la seva candidatura a les eleccions municipals


Avui a les 18:15h la Sala Polivalent de la Biblioteca de Tordera l’Assemblea Local de Tordera de la CUP farà la presentació oficial de la seva candidatura a  les eleccions municipals que se celebraran el proper dia 26 de maig. Hi parlaran els quatre primers candidats de la llista que exposaran breus pinzellades del  programa electoral de la candidatura. També hi participaran la Mariona Riera, numero 5 de la candidatura de la CUP de Calella i en Paco Márquez Carvajal, Regidor de Cultura i Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de  Malgrat de Mar per la CUP, que explicaran l’experiència de la CUP als seus municipis. Acabades les intervencions, el públic assistent podrà fer preguntes i debatre amb els ponents.

Posteriorment a la presentació hi haurà un petit vermut de germanor.