Tordera acollirà l’1 de maig la primera Diada Medieval de la mà del Castell Medieval i les entitats locals


Per iniciativa del Castell medieval del Comte de Valltordera i de les entitats A.C.R. “Pere Cot”, Fòrum pel Teatre i la Cultura i Colla de Diables de Tordera, s’organitza per al proper 1 de maig una Diada Medieval que acollirà un seguit d´actuacions. De 10:00 a 20:00h i a l’exterior de l’establiment, se celebrarà la Fira de Sant Ponç, amb entrada lliure i dedicada especialment als productes naturals i de la terra. Comptarà a més, amb tallers i espectacles d’animació per a tota la família.

El programa previst d’aquestes activitats és el següent: d’11:00 a 12:00h, taller de pa a càrrec de “La Paciència”; a les 12:30h, benvinguda per part dels comtes de Valltordera i exhibició amb cavallers; a les 16.30h, taller de circ (trapezi, aeris, teles, malabars…) amb “La Simultània”; a les 18:00h, espectacle d’aeri amb els alumnes del Circ Clos; a les 19:00h, batucada de la Colla de Diables de Tordera. Durant tot el dia: pintada de cares amb l’esperit de la natura, ritmes estacionals i tradicionals; taller de decoració de figures de guix i elaboració del teu record amb cintes i muntatge de polseretes.

Un cop acabada la fira a les 20:00h i ja dins del recinte del castell, es representarà l’obra El viatge de Pere Porter, adaptació de la llegenda del viatge a l’infern de Pere Porter -dirigida per Paco Moreno i Cristina Catalan- i a càrrec de les entitats torderenques. Glòria Prunera, membre de Pere Cot explica com neix la proposta.

castell pere cot

A continuació, i al mateix espai del Castell medieval on s’haurà representat l’obra de teatre, se servirà un sopar a tots els assistents amb el següent menú: platet d’embotits catalans, graellada de verdures, botifarra blanca i negra amb mongetes, crema catalana, vi negre, cava brut i aigües. 

El preu del tiquet és de 22€, engloba el sopar i l’espectacle i permetrà gaudir de les dues coses conjuntament. Es podrà adquirir anticipadament a l’A.C.R. “Pere Cot”, Fleca Sant Andreu, Llibreria Tordera, Llibreria Núria, Llibreria Apunts, Perruqueria Sarai i Estètica Maite.

Aquesta Diada està organitzada pel Castell del Comte de Valltordera, l’A.C.R. “Pere Cot”, El Fòrum pel Teatre i la Cultura, la Colla de diables de Tordera i compta amb el suport de l´Ajuntament de Tordera.