La Consellera de Salut reconeix que l’Hospital de Calella està envellit


La consellera de Salut, Alba Vergés ha assegurat que el Sant Jaume és un hospital envellit. Ho ha dit en una recent visita al municipi maresmenc.

Vergés ha explicat que són coneixedors de la necessitat d’ampliació de l’hospital Sant Jaume de Calella, però que al tractar-se d’un projecte tan recent necessiten temps per poder fer una resolució. Vergés també ha assegurat que tenen ganes de treballar per la gent malgrat les dificultats que hi ha, tenen previst planificar bé el futur com l’ampliació del Sant Jaume. Son declaracions a Ràdio Calella Televisió.

Verges Hospital

El Govern calellenc va presentar al febrer el projecte que permetrà al consistori disposar de 2.800 metres quadrats de drets de volada i que el Govern Municipal va manifestar que posarà a disposició de Salut per a l’ampliació del centre hospitalari.